Guildhall Shopping Centre - Stafford

LONDON

DESIGN/ BUILD MALL

Location
Project

ELECISERVE

Main Contractor

GUILDHALL SHOPPING CENTRE

Client

Guildhall Shopping Centre - Stafford

Brief

Our brief here was design and build, we undertook this project to provide a fresh bright modern feel about the shopping mall.

Our design team proposed a design with a number of light fittings all bringing their own individual element to the ceiling space.


The emergency lighting system was also significantly upgraded in accordance with regulations.
As a project, this was unique in respect that all works were completed at night, with the shopping centre needing to be back in full operation with no obstructions or area’s of darkness, logistically this was a challenge, but one that the Eleciserve team relished and came through with flying colours.

1/4

© 2019 by Eleciserve.

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle