SOFITEL ST. JAMES - Staff Canteen Labs

LONDON

CANTEEN REFURBISHMENT

ELECISERVE

SOFITEL ST. JAMES SPA

Location
Project
Main Contractor
Client

Sofitel St James - Staff Canteen

 

Brief

 

Our brief was to design and install an electrical containment solution to create an
industrial look and feel for the total refurbishment of the staff canteen. We
installed – Metal Trunking, Metal Conduit and Tray to accommodate new lighting,
small power and data.

 

We completely rewired lighting to accommodate the
interior designers wishes of having every 3rd light switched separately.

 

Some of the
works completed were out of hours as the hotel wished to keep noise levels to a
minimum at key intervals throughout the day.

1/4

© 2019 by Eleciserve.

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle