wimbledon

AELTC – Members Changing Rooms

LOCATION | London
Main Contractor | ELECISERVE

AELTC – Members Changing Rooms – wimbledon

We undertook this exclusive project with full design and build responsibility. From initial concept with 3D rendered drawings produced to a live working sample room.

Our scope included, lighting, lighting control, distribution, small power, TV, data, fire alarm, Public Address and Access Control. The client made serval changes throughout the project and we will were able to adapt to fulfil the changes whilst keeping the project on schedule.

There were many intricate joinery items that we needed to install lighting,
Gantner locks and USB charge points into, for this we flew our engineers to the joinery workshop in Belfast. All of the lighting is controlled by a sophisticated control system, liaising with the lighting designer on this project was paramount. The lighting itself required a well thought out install method due to multiple remote drivers and the lack of access hatches.

The finished product will be on display for many years, every year at the Wimbledon Tennis Final.  We were delighted to see our handy work when the championship stars were walking along “Champs Walk”.